PARTNERS

Beauty By Hilly

Komt beauty van buiten of komt beauty van binnen. Wij Hilly en Michael Welch zijn ervan overtuigd dat beauty het geheel is van binnen en buiten. We complementeren daarom vaak onze behandelingen. Acupunctuur kan het interne behandelen waardoor we ons beter kunnen voelen en de behandelingen van Hilly dragen bij aan de beauty van de buitenkant.

 

Wanneer je in de spiegel kijkt en een mooie huid, lippen, wenkbrauwen en of eyeliner ziet, geeft je dat een glimlach. Een glimlach verwarmt je hart en draagt bij aan een dieper gevoel van beauty van binnen.

 

Hilly Welch is PMU (Permanente Make Up) en schoonheidsspecialiste. Zij is gespecialiseerd in cosmetische zowel medische PMU (dermatografie). Met veel aandacht en rust helpt zij u met uw wensen ten aanzien van PMU, Huidverbetering en Dermatografie. Bij Hilly staat u als klant centraal en neemt zij de tijd voor u. Zij heeft geen lopende band bedrijf. U wordt zorgvuldig met geduld behandeld in haar privé praktijk.

 

Bent u geïnteresseerd in Permanente make up, huidverbetering of dermatografie neemt u dan gerust contact op met Hilly, zij helpt u graag. 

 

Beauty By Hilly

06 21 685 447
www.beautybyhilly.nl
info@beautybyhilly.nl

 

Gezondheidscentrum
Hoendiep 1
9718 TA Groningen

Floaten & Zo

In onze gehaaste maatschappij vergeten mensen regelmatig om op tijd rust te nemen. Inspanning wordt nauwelijks meer afgewisseld met échte ontspanning. We zijn steeds vaker overprikkeld en kampen met allerlei stressklachten.

 

Net als mijn behandelingen bij Get Balance Acupunctuur kan Floaten veel van deze fysieke en mentale klachten helpen te verminderen.

 

Maar wat is floaten?

Floaten is gewichtloos drijven in warm, magnesiumrijk water. Je ‘float’ in een speciale cabine gevuld met een laagje zout water (± 30 cm). Het water bevat een hoge concentratie Epsom Zout en is daardoor rijk aan magnesium: een essentieel mineraal voor onze gezondheid. 

 

In de floatcabine ervaar je nauwelijks prikkels van buitenaf en voelt het alsof je ‘zweeft’.

Dit maakt floaten een unieke, ontspannende ervaring wat je lichamelijk én geestelijk helpt te herstellen.

 

Waar floaten onder andere goed voor is?

  • Het werkt diep ontspannend en stressverminderend.
  • Het ondersteunt een herstellende slaap en versterkt het immuunsysteem.
  • 1 uur floaten staat gelijk aan 5 uur slaap voor het lichaam.
  • Jouw lichaam krijgt het mineraal magnesium binnen (via de huid). Magnesium is essentieel voor een goede gezondheid, zowel fysiek als mentaal.
  • Het verlicht spierkrampen en andere pijnklachten (bv. door fibromyalgie, reuma of migraine).

 

Lijkt het je heerlijk om dit te ervaren? In samenwerking met Get Balance ontvang je 25 % korting op jouw eerste floatsessie bij Floaten & Zo, het floatcentrum in Groningen!

 

Ga naar www.floatenenzo.nl, maak een afspraak en gebruik bij het afronden van jouw reservering de code: “GETB ALAN CE25” om 25 % korting te ontvangen. Deze kortingscode is geldig voor zowel een 1 persoons float (Single float) als een floatsessie voor 2 personen (Duo float). 

 

Bij een Duo float krijg je elk een eigen floatcabine / kamer toegewezen. Na de sessie staat er een gratis kop thee glas water voor je klaar om nog even (samen) na te genieten.

 

Suikerlaan 23e
9743 DA Groningen

hallo@floatenenzo.nl
www.floatenenzo.nl
06 1112 8502

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend intakegesprek?

Neem gerust contact op of  maak een afspraak