ACUPUNCTUUR

Acupunctuur Groningen

“Wanneer er vrije stroom is, is er geen pijn,
als er geen vrije stroom is, is er pijn”

Acupunctuur is een behandelwijze uit de TCG (Traditionele Chinese Geneeswijze). Met acupunctuur worden er dunne naaldjes in het lichaam geprikt. Get Balance Acupunctuur heeft zich gespecialiseerd in de Balans Methode acupunctuur (Dr Tan Balance Method Acupuncture)


Deze specialistische manier van acupunctuur kenmerkt zich door een snelle verandering van de pijn of het ongemak. Vaak zal de pijn na het zetten van de naalden direct verminderen of verdwijnen. Voor een blijvend resultaat is mogelijk herhaling van de behandeling nodig. Dit hangt mede af van hoelang de klacht aanwezig is, de ernst van de klacht en de lichamelijke constitutie. Met de Balans Methode wordt niet in het aangedane gebied geprikt maar op andere balancerende delen op het lichaam. Dit is prettig omdat het aangedane gebied al gevoelig is.


Acupunctuur, de Balans Methode in het bijzonder, is een behandelwijze die disbalans in het lichaam helpt te herstellen (balanceren). Het helpt een vrije stroom van qi te bevorderen of op gang te brengen. Met andere woorden helpt acupunctuur het lichaam om zelf te genezen. Vandaar dat men in de TCG zegt dat een dokter behandelt en het lichaam geneest.


Heb je last van pijn, ongemak of last van functionele klachten maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvende intake en kom erachter wat acupunctuur voor jou kan doen.

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend intakegesprek?

Neem gerust contact op of  maak een afspraak