ZHINENG QIGONG

Zhineng Qigong

Meditatie in beweging. Het beoefenen van deze Chinese bewegingsleer bevordert de (vrije) stroom van Qi en Bloed in ons lichaam. Om ons goed te
voelen, relax te zijn, geen pijn of ongemak te hebben is een vrije stroom van Qi en Bloed noodzakelijk.


Wanneer er een vrije stroom van Qi en Bloed is kunnen alle organen en daarmee alle vezels en structuren in ons lichaam goed worden gevoed. Dat betekent dat je lichamelijk soepeler wordt maar ook mentaal soepeler wordt. In de TCG (Traditioneel Chinese Geneeswijze) kijken we naar het geheel, het lichaam heeft invloed op onze geest en andersom heeft onze geest invloed op ons lichaam.


Het beoefenen van Zhineng Qigong helpt je om beter in contact met jezelf te komen, je beter te kunnen concentreren, te voelen in plaats van te denken. Het helpt je te ontspannen. De bewegingen zijn makkelijk aan te leren voor zowel jong en oud.


De kracht van Zhineng Qigong zit hem voornamelijk in de dynamische bewegingen, we werken met de 7 Qi richtingen namenlijk: Binnen-Buiten, In-Uit, Opnemen-Loslaten en Transformatie.


Steeds meer mensen ervaren de krachtige voordelen van het beoefenen van Zhineng Qigong. Wil je ook voelen wat Zhineng Qigong voor jou kan doen. Maak dan een afspraak en ervaar het zelf.

Get Balance Acupunctuur is aangesloten bij Zhigong Instituut Europe.

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend intakegesprek?

Neem gerust contact op of  maak een afspraak